20 Mayıs 2011 Cuma

"Leziz yemekler, keyifli sohbetler !"

``Yemek bahane, sohbet şahane !´´ derler, çok doğru söylerler :-) Bu kez kalkan balığı şerefine bir sürpriz yaptı "Kaz Dağları Perisi" arkadaşım... Bunca severim, pişiririm, yerim enginarı, doğrusu hiç denememiştim dolmasını. Yarın "Enginar Amca"nın gününde alıp denemeli hemen... Karadeniz'n ünlüsü fırında kalkan balığı da enfesti, ilk kez yediğim az tereyağında, tarçın eşliğinde fırında kabuğuyla pişmiş muz da... Maharetli "Kaz Dağları Perisi" arkadaşım tez vakitte bir yer açmalı diye düşünüyorum. Ceylan çiçeği güzel (yaprağı beş köşeli pembe çiçek açan bitki pek yakışmış yeni geldiği balkona), park güzel, ev güzel, yemek leziz ve de sohbet keyifli... Daha ne olsun ?!Ceylan ÇiçeğiEnginar DolmaKalkan Balığı