26 Haziran 2009 Cuma

Michael was here..!

MICHAEL JACKSON IS DEAD...
Öyle ya da böyle, bir döneme damgasını vurmuş Michael Jackson'ın ölüm haberini geçti biraz önce haber siteleri ve ajanslar...
Seveniyle, sevmeyeniyle bir yıldızdı. Müslüman mı oldu, çocuk tacizcisi miydi, şu muydu, bu muydu?
Hepsi ve hiçbiri... Bir kara yıldızdı, kendini aklaştırmaya çalıştıkça, karartıyordu aslında.
Kendi kendisini tüketti; önce fiziksel ve sonrasında da ruhsal olarak. Tüm o estetik operasyonları, oksijen çadırında uyumaları vb..!
Zaten bir yaşayan ölüydü; zombiydi!
"Yine de toprağın bol olsun Michael."

Hayranlarının başı sağolsun.

-YORUMSUZ-

`Michael Joseph Jackson´ Dance Logo
Michael Jackson'ın "Bad" Dünya Turunu sürdürdüğü 1988 yılında sinemalarda gösterime giren Moonwalker / Ay Dansı filmi, muhteşem efektleri ve animasyon çalışmalarının yanı sıra senaryosunu Michael Jackson'ın yazdığı Smooth Criminal videosunu da içermektedir. Aslında Michael Jackson, Smooth Criminal için uzun bir klip çekmeyi düşünmüş ama giderek gelişen projeyi daha sonra bir filme dönüştürmeye karar vermiş. Moonwalker filmi böylelikle ortaya çıkmış, çok da iyi olmuş.

Ay Yürüyüşçüsü
Herkesin merakla beklediği, biletlerinin çoktan satıldığı 8/13 Temmuz 2009'da Londra'da O2 arenasında başlayacak olan "This Is It" konser serisinin ilki ile sahnelere dönmesi için kısa bir süre kalmışken olmadı şimdi bu! Michael Jackson was here..!

Pop İdolü

Son olarak sevgili(m) kocamın 1993'deki İstanbul Konseri'nde 15-20 metre öteden Michael Jackson'ı gördüğünü, o günden elinde az sayıda hatıra eşya bulunduğunu (M.J. ibareli '94 takvimi gibi), M.J.'ın eşim için 1989'da güncelliğini yitirdiğini, samimi arkadaşlarınca adeta zorla '93 konserine götürüldüğünü, o zamanlar bu duruma kızdığını ve şimdiyse, ahir ömründe M.J.'ı canlı izleme fırsatı yakalamış olduğu için sevindiğini belirteyim..! Böyle uzun tümceler kurduğunda kişi, kendini Orhan Pamuk sanabilir! Şimdilik bu kadar! Çünkü yazıda söz konusu olan kişi, M.J. olmaktan sıyrılıp, fevkalade nev-i şahsına münhasır olan sevgili(m) eşim, kocam olmaya başladı..!